Föreläsaren som väckte mitt intresse för föreläsningar

Hallå där! Det gläder mig otroligt mycket att du har hittat hit, hoppas att du kommer gilla dagens inlägg. Jag tänkte nämligen skriva om en föreläsare i Uppsala som jag verkligen gillade att lyssna på. Han har även ett företag vid namn WillUt för er som vill läsa mer om honom.

Vanligvis brukar jag inte gå på föreläsningar, bortsett från den här föreläsningen gick jag nog senast på en föreläsning när jag gick i skolan och det är ju ett par år sedan. Jag har aldrig sett det roliga och intressanta som andra ser, jag har bara sett en människa som står och pratar i evigheter om något ämne. Därför var jag inte så positivt inställd när min pojkvän ville gå och lyssna på denna föreläsare i Uppsala, jag gick ändå för att göra honom glad. När jag väl satt och lyssnade på föreläsningen insåg jag att det inte var så tråkigt som jag hade trott, det var faktiskt väldigt intressant. Nu i efterhand tror jag att anledningen till att jag inte tyckte om föreläsningarna i skolan var för att jag själv inte hade valt att lyssna på dem, därför var jag inte heller intresserad av att lyssna på föreläsaren. Nu vet jag att det finns intressanta föreläsningar, precis som denna, och därför tror jag att jag i framtiden kommer gå på fler föreläsningar. Om det finns någon där ute som tänker så som jag tänkte förut vill jag bara informera er om att det finns föreläsningar som är intressanta och värda att gå på, exempelvis kan jag rekommendera er att gå och lyssna på denna föreläsare i Uppsala.