Samtalsterapi för er på Kungsholmen

Hej igen, alla mina härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg! I dagens inlägg så hade jag tänkt att jag skulle ta upp det här med parterapi och samtalsterapi för er på Kungsholmen, Norrmalm, i Vasastan eller någon annan del av Stockholm för det delen.

Det är ju nämligen så att jag la ut ett inlägg för inte så himla länge sedan där jag skrev om att jag och sambon faktiskt gick på parterapi under en tid och jag har även gått på samtalsterapi själv också hos Sonja Spangenberg terapi AB. Det var många av er som ville veta lite mer om det hela och jag hoppas verkligen att jag har kunnat svara så bra som möjligt nu nere i kommentarsfälten, men jag tänkte att jag också helt enkelt kunde ta och skriva ett litet kortfattat inlägg om det hela för att försöka vara till så stor hjälp som möjligt för mina läsare. Sonja Spangenberg terapi AB är verkligen hur duktig som helst och jag vill rekommendera att ni går dit ifall det är så att det känns som parterapi eller samtalsterapi skulle kunna vara någonting för dig och din partner. Jag tyckte att det gjorde ofantligt mycket för vårt liv tillsammans och vi lyckades lösa en mängd olika problem som vi kämpade med. Det är helt klart värt det i mina ögon att ta hjälp av någon professionell och att inte minst få dela med sig och prata av sig om saker som man annars aldrig berättar för människor i sin omgivning. Sonja Spangenberg terapi fick oss på verkligen på rätt väg igen och nu känns det som att vi faktiskt har hittat tillbaka till våra tidigaste år tillsammans. Hur som helst så ville jag helt enkelt rekommendera Sonja Spangenberg terapi för hon vet verkligen vad hon gör och jag är så glad att jag valde att boka in mig hos henne.