Bygga friggebod

Idag tänkte jag berätta lite om mina planer inför sommaren och vad jag hade tänkt att göra på min bakgård.

Att bygga hus är inte en enkel sak utan det krävs planering och utförande men om man själv inte har någon erfarenhet att bygga hus kan man anlita en byggfirma. Mitt stora projekt nu i sommar kommer inte ha något med att bygga hus från grunden utan det blir en liten friggebod och jag känner ingen snickare som kan hjälpa till och jag känner inte heller att jag vill göra själva utförandet utan vill helst ha någon snickare som utför det åt mig. Jag ska nämligen spendera det mesta av min sommar utomlands i Spanien.

Friggeboden skall vara som ett gästhus och skall innehålla 2 våningssängar och ett litet allrum hade jag tänkt. Man ska inte känna sig inträngt där utan snarare tvärtom så det blir jätteviktigt att få till en bra plats för allrummet. Jag tänker mig att man ska få plats men en liten soffa, soffbord och sedan smälla upp en tv på väggen.

Jag önskade ibland att man hade tid och lust till att starta ett sådant projekt men jag har varken tid eller lust… Vill bara ha den friggeboden på plats så att min bakgård ser någorlunda fint ut för just nu är bakgården väldigt tomt, den ser ut som en öken nästan och nu när jag även är inne på bakgården kanske man bör göra nått åt gräsmattan för den ser hemskt ut, men det är för en annan gång.

Nu tar denna inlägg slut för idag för jag måste dra till gymmet och köra lite bröst och triceps hade jag tänkt.

Tack och hej.