Kbt i Karlstad

Det här med Kbt i Karlstad samt ångest och samtalsterapi i Karlstad är ett par ämnen som har dykt upp mer och mer här på min blogg ända sedan jag skrev ett par ord om det i annat inlägg för ett par veckor sedan. Det var ju nämligen så att jag själv har gått på terapi för just ångest och det var det här som jag faktiskt skrev om i det här andra inlägget. Jag blev rätt så förvånad att det var så pass många av er som kände likadant som jag och att det var så många som ville veta mer kring det hela.

Därför så tänkte jag just att jag faktiskt skulle ta och rekommendera den terapeuten som jag går till här i Karlstad som heter Wellbeeing. Jag tycker att hon är oerhört duktig och jag skulle verkligen kunna rekommendera henne till vem som helst just för att hon är så bra på det som hon gör. Jag har känt en stor skillnad i hur jag mår sedan jag började gå till Wellbeeing och därför så känns det så pass bekvämt för mig också att få tipsa er om henne. Jag vill ju verkligen att alla mina läsare ska kunna må så bra som det bara går och ifall det nu är så att ni befinner er i eller någonstans omkring Karlstad så hoppas jag verkligen att ni tar tillfället i akt och kontaktar Wellbeeing, för enligt mig så tycker jag absolut att det här är rätt sätt och rätt ställe att gå till. Hon jobbar ju just mycket med Kbt och jag tror att även detta är någonting som är till stor hjälp för många. Hur som helst så ska jag inte tjata på så himla mycket mer om det här, utan jag hoppas att ni istället tar och kikar vidare på den länken som jag lägger in här någonstans för att läsa vidare lite själva och känna efter hur ni vill göra.